KÖP- OCH LEVERANSVILLKOR

 

Frakt- och Expeditionskostnader
Ett paket under 10kg, tillkommer en fraktkostnad på 99,00 kr.

Fraktkostnaden är baserad på sammanlagda vikten på de artiklar du beställer, kostnaden räknas ut automatiskt och visas i kassan.

Leverans
Beställning på Bokashigarden.se web sida kan göras enbart av privatkunder.

(Företag ombeds kontakta oss via e-mail)

Vi processar din beställning vanligtvis följande vardag. Leverans sker oftast inom 3-5 vardagar från att vi processat och skickat ut paketen.

Beställningarna levereras till närmaste postkontor.

Bokashigarden.se tillämpar inte delleveranser om en eller flera varor i beställningen ej kan levereras. Ordern levereras då den sista varan anländer vårt lager.

Leveransländer
Vi levererar enbart till Sverige.

Betalning
Betalningen sker via Klarna checkout. Villkor

* Har du valt nätbanken som betalningssätt och din betalning av en eller annan orsak misslyckats, bör du vara medveten om att vi inte behandlar dylika beställningar.

Förfallna fakturor, betalningspåminnelser och kravbrev handhas av Klarna. Dröjsmålsränta enligt räntelagen. För betalningspåminnelse debiteras 50kr.

Alla våra priser anges i kronor (SEK) och inkluderar moms.

Åldersgräns
För att kunna handla hos Bokashigarden.se ska du ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år måste du ha målsmans godkännande.

Kredituppgifter
Sedvanlig kreditprövning samt kontroll mot eventuellt övriga krediter hos Bokashigarden.se görs för privatpersoner. Eventuella betalningsanmärkningar kräver förskottsbetalning och då informeras kunden direkt.

Kampanjkod
Vid händelse av flera aktiva kampanjkoder under försäljningsperioden kan du endast använda dig av en kod i samband med beställning.

Vi förbehåller oss rätten till justeringar i pris och försäljningsdagar. Produkternas tillgänglighet kan kontrolleras på vår webbshop på adressen Bokashigarden.se. Beställningen behandlas enligt produkternas tillgänglighet vid beställningstillfälle. Vi har ej möjlighet till efter- eller delleveranser.

Ej utlösta paket
Ditt paketförvaras på utlämningsstället i 7 dagar och därefter skickas det tillbaka till Bokashigarden.se.

För outlösta paket förbehåller vi oss rätten att debitera kunden för kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift. Avgiften beror på vikt och kan variera upp till 300kr.

Detta gäller även då paketet levereras till kunden igen, och de egentliga kostnaderna för returneringen samt fraktkostnaden för igenskickandet av paketet till kunden, debiteras via en faktura.

Vid beställningar som annuleras och inte återskickas till kunden, återbetalas ej fraktkostnader och de faktiska returkostnaderna till kunden utan de kostnaderna avdras från beställningen. Kostnaden kan debiteras dig via faktura, om kostnaderna överstiger produktens värde.

Bokashigarden.se ansvarar ej för felaktigt uppgivna uppgifter, kolla noggrannt att tex din telefonnummern är rätt angiven.

PRODUKTGARANTI, ÅNGERRÄTT OCH REKLAMATIONER

Bokashigarden.se har full produktgaranti. Felaktig produkt ersätts med felfri produkt. Bokashigarden.se har två veckors returrätt räknat från köpdatum.

Ångerrätt
Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du hämtat ditt paket. Varan måste dock vara oanvänd. Som kund har du rätt att öppna förpackningen för att kontrollera varan.
Om du är missnöjd med produkten, så har du rätt att returnera den till oss inom två (2) veckor från köpdatum.

Vid nyttjande av din ångerrätt:
Meddela oss detta så fort som möjligt. Meddelandet skickas till info@bokashigarden.se, och där bör framkomma ditt namn, adress, e-postadress, ordernummer samt vilka varor som returneringen gäller.
 
Du bör omedelbart, eller senast inom 14 dagar efter att du meddelat detta, returnera produkterna till oss.
Du ansvarar själv för returfrakt, leverans och skick på produkterna vid retur, så iakkta noggrannhet med packning av produkterna, de bör vara välpaketerade och i dess ursprungliga förpackning.
Vi förbehåller oss rätten att dra av återbetalningsbeloppet, en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid en använd eller skadad produkt.

Då det gäller returer eller ersättningar, meddela

Vilken produkt du returnerar
Produktens batchnummer (en nummerserie)
Produktens bäst före -märkning
Orsak till returen

Bifoga dokument med namn, adress, telefonnummer, t.ex kopia på faktura. När vi fått produkten i retur och granskat den, gör vi en återbetalning till dig inom 30 dagar.

Reklamationer
För oss är det viktigt att du är nöjd med din beställning. Har det blivit fel i den, har något gått sönder eller har du råkat ut för något annat som du inte är nöjd med – hör genast av dig till vår kundtjänst via e-post, info@bokashigarden.se, så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Du har rätt att reklamera en felaktig vara inom 1 år. Varan skall reklameras snarast möjligast du fått kännedom om felet efter inköpet.

Vårt företag:

Bokashigarden.se

Pripaks Ky

Lappträskvägen 343

07900 Lovisa

VAT nummer FI05126526

Bokashigarden.se

Pripaks Ky

Lappträskvägen 343

07900 Lovisa

FINLAND

info@bokashigarden.fi

+358 44 5662745

VAT nummer FI05126526